۱۴۰۰/۰۹/۰۳
دکتر محمد علی معصومی فر:
رمز و كلید موفقیت دانشگاه علوم پزشكی قزوین در زمینه مدیریت دانش، نهادینه كردن آن ست

دکتر محمدعلی معصومی فر، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در سومین نشست کارگروه مدیریت دانش در مورد اهمیت نظام این سیستم مدیریتی و استقرار آن در دانشگاه گفت: اعتقاد، تعهد و اصرار مدیران به نهادینه کردن نظام مدیریت دانش، رمز و کلید موفقیت دانشگاه در زمینه آن خواهد بود.

در ادامه این نشست، اختر خوش نواز، مسؤول دبیرخانه مرکزی مدیریت دانشگاه، گزارش عملکرد گروه مدیریت دانش؛ چهارچوب سنجش بلوغ مدیریت دانش و چهارچوب تدوین برنامه راهبردی مدیریت دانش را تشریح کرد.

اعضای کارگروه مدیریت دانش، شامل: معاونان و مدیران دانشگاه نیز به نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند و در پایان، دکتر معصومی فر به سوالات مطرح شده از سوی آنان پاسخ داد.

این برنامه، روز اول آذر 1400 در سالن اجتماعات ساختمان شماره یک ستاد برگزار شد.