اخبار مربوط به کرنا
طلاب جهادی، در کمک به مدافعان سلامت خوش درخشیدند

1399/2/20 شنبه

دکتر  سید سعید فرزام، مدیرعامل مرکز آموزشی و درمانی مستقل بوعلی سینا قزوین، در نشست با مسؤولان حوزه علمیه قزوین گفت: اقدامات قرارگاه جهادی تحسین برانگیز است و  حضور گروه های جهادی برای کمک به مدافعان سلامت در موضوع کرونا ویروس، حائز اهمیت بود و طلاب جهادی، در این مقوله خوش درخشیدند.

ثبت تلاش های شبانه روزی مدافعان سلامت، در اذهان ملت ایران
حجت الاسلام محمدرضا سبحانی نیا، معاون پژوهش حوزه علمیه قزوین نیز ضمن تقدیر از تلاش های کادر درمانی و جامعه پزشکی، گفت: بی شک تلاش ها و فعالیت های شبانه روزی مدافعان سلامت در مبارزه با بیماری کرونا و معالجه بیماران ناشی از آن همیشه در اذهان ملت ایران ماندگار خواهد بود. وی افزود: این مجاهدت های بی دریغ، برگ زرین دیگری در کارنامه درخشان کادر بهداشت و درمان کشور ثبت خواهد کرد.

معاون پژوهش حوزه علمیه قزوین اظهار کرد: در این برهه حساس، لازم است عموم ملت ایران ضمن مورد توجه قرار دادن توصیه های بهداشتی، با توسل به ائمه معصومین(ع) و دعا  کردن در ایام پُر فضیلت ماه مبارک رمضان، از درگاه حق تعالی، دفع بلا و سلامتی و عافیت برای همه بیماران درخواست کنند.

شایان ذکر است، در این دیدار، حجت الاسلام عباس افشار، مدیر روابط عمومی و رسانه ای حوزه علمیه قزوین نیز گزارشی از فعالیت های رسانه ای و خبری و اقدامات انجام شده توسط قرارگاه جهادی شهدای روحانیت حوزه علمیه قزوین برای مقابله با بیماری کرونا ارائه داد.