چگونه آجیل را ضدعفونی کنیم؟

1398/12/27 سه‌شنبه

تا حد امکان سعی کنید آجیل را بصورت بسته بندی تهیه بفرمایید.

نایلون یا جعبه آجیل و حتی خود آجیل می تواند منبع ویروس کرونا باشد.

آجیل را بلافاصله پس از خرید مصرف نکنید، نایلون یا جعبه آن را با الکل اتانول ۷۰درصد کاملا صدعفونی کنید و چندین روز کنار بگذارید.

قبل از مصرف، آجیل را در ماهیتابه یا قابلمه با حرارت زیاد به مدت چند دقیقه کاملا داغ کنید، دقت کنید تمام سطوح آجیلها داغ شده باشند.

اگر مجبور شدید آجیل فله تهیه کنید:

چگونه آجیل و خشکبار فله را در برابر کرونا ضدعفونی کنیم؟

این ویروس می تواند روی میوه، شیرین، آجیل و یا بسته بندی روی شکلات ها باقی بماند

می توان با استفاده از الکل بسته روی شکلات را ضدعفونی کرد. دقت کنید مصرف زیاد شیرینی و شکلات در روزهای کرونایی توصیه نمیشود.

برای ضدعفونی کردن آجیل؛ می توان با استفاده از فر و یا مایکروفر آجیل را در حرارت بالای ۴۰ درجه قرار داد. یا با دمیدن باد گرم توسط سشوار داخل ظرف و یا پلاستیک هایی که آجیل در آنها قرار دارد می توان به فرایند ضدعفونی کردن آجیل کمک کرد

شبنم علی اکبری: کارشناس تغذیه و رژیم درمانی


نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر