در بیمارستان های دانشگاهی استان قزوین، دستیاران و کارورزان، به کمک کادر مقابله با کرونا می آیند

1398/12/27 سه‌شنبه

روز 25 اسفند 1398 و در نشستی با حضور دکتر نوید محمدی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین و دکتر سیدامیر فرزام، رییس دانشکده پزشکی این دانشگاه، مصوب شد که دستیاران رشته های تخصصی و کارورزان نیز در بیمارستان های دانشگاهی استان قزوین، به کادر مقابله با کرونا اضافه شوند.

دکتر سیامک یعقوبی، معاون آموزشی بالینی دانشکده پزشکی قزوین با گفتن این خبر، افزود: در پی شیوع ویروس کرونا در سطح استان، مقرر شد که دستیاران و کارورزان دانشگاه برای کمک به تیم پزشکی سلامت،  در مراکز آموزشی و درمانی حضور یابند. وی افزود که در این تصمیم گیری، مدیران گروه های آموزشی دارای دستیار تخصصی و معاونان آموزشی مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه نیز حضور داشتند.

گفتنی است، دستیار رشته های تخصصی، به پزشک عمومی گفته می شود که دوره سه تا چهار سال تخصص را سپری می کند. کارورز نیز به دانشجوی سال آخر رشته پزشکی که باید دروس تئوری را به صورت عملی در بیمارستان ها زیر نظر پزشک متخصص فرا گیرد، گفته می شود.