متون عمومی
  • شرح وظایف کارشناس تغذیه
  • تهیه و تدوین فرمولهای خاص غذائی برای بیماران طبق دستور پزشک
  • تنظیم برنامه های هفتگی ، ماهانه و فصلی برای تهیه و سرویس غذا
  • تهیه و تدوین و اجرائی برنامه های تحقیقاتی خاص در زمینه درمان با رژیم و تغذیه
  •    تنظیم برنامه غذایی بیماران متناسب با نوع بیماری در آنها و تجویز پزشک معالج
  • انجام مشاوره و آموزش تغذیه متناسب با نوع بیماری ، به بیمار در صورت درخواست مشاوره توسط پزشک
  • نظارت بر تهیه فرمولاسیون محلولهای گاواژ
  • کنترل و نظارت مواد غذایی در هنگام آماده سازی قبل از طبخ ،هنگام طبخ و بعد از طبخ و توزیع آن
  • نظارت بر وضعیت بهداشت محیط ارائه خدمات غذایی(آشپزخانه)
  • اعلام آمار غذایی به انبار مرکزی جهت صدور مجوزخروج مواد غذایی از انبار به آشپزخانه
  • نظارت بر تأمین تجهیزات مورد نیاز بخش تغذیه
  • تقسیم وظایف پرسنل تحت سرپرستی خود در ارزشیابی منظم کار آنها
  • نظارت بر انبارهای مواد غذائی از نظر موازین بهداشتی و معیارهای انبارداری
  • جمع آوری آمار و اطلاعات و ارائه به مدیریت مرکز
  • نظارت بر عملکردشرکت پیمانکارتغذیه بر اساس بندهای قراردادی